in

O firmă românească de transport din Canada, lovitură de imagine: va utiliza primele camioane Volvo VNL din această țară!

APDA, 22 septembrie 2017 – În această perioadă de dezvoltare economică a Canadei, reflectată pozitiv asupra companiilor de transport de mărfuri, Camions Volvo a prezentat, cu ocazia inaugurării noului sediu din Montreal, seria de camioane VNL. Iar printre firmele care îşi vor completa parcul auto cu noile modele se află şi compania românească Andy Tranport, condusă de Ilie Crişan şi fiica sa, Andreea (preşedinte şi respectiv director general). Această companie, ai cărei angajaţi sînt în majoritate de origine română şi moldovenească, are deja 300 de camioane şi 700 de remorci şi plănuieşte să îşi dubleze volumul de afaceri în următorii 3 ani.

Precizînd că două din primele patru camioane VNL care vor circula în curînd pe drumurile canadiene vor fi livrate la compania lor (care prevede achiziţionarea, în viitorul apropiat, a unui număr important de astfel de camioane), Andreea Crişan ne-a spus că de cînd a văzut noul model VNL la fabrica Volvo, anul trecut, abia aştepta să fie pus pe piaţă: “Pentru ca să le putem cumpăra pe acestea, am întîrziat comenzile pe 2016 – 2017. Iar ca recunoaştere, Volvo ne-a promis primele camioane care vor fi livrate în Canada, înainte de producţia de serie. De-abia aşteptăm să oferim şoferilor noştri primele VNL care vor fi livrate în Canada”. (C.S.)

Written by admin

Româncă implicată în traficul de imigranți, arestată în Attica. Pretindea între 4.500 și 6.000 de euro pentru fiecare persoană scoasă din Grecia

EXCLUSIV / Liliana Țuroiu, președinta ICR, revoluționează instituția: «Ceea ce astăzi poate fi etichetat drept experiment, e foarte posibil să devină clasicul de mâine»