in

Crimă în Rhodos, femeie de 31 de ani împușcată în mijlocul străzii de fostul soț. ”Nu pot trăi fără ea”

crima rhodos

Sfârșit dramatic pentru o tânără profesoară, în Rhodos, Grecia, la doar 31 de ani. Femeia a fost împușcată mortal, ieri după-amiază, în mijlocul străzii, executată de fostul soț cu două focuri de armă. După ce a comis fapta, bărbatul s-a sinucis. Nu înainte de a lăsa un bilet de adio, scrie protothema.gr.

“Nu pot trăi fără ea”, a scris bărbatul de 40 de ani, apoi a apăsat pe trăgaci. Tânărul s-a împușcat cu aceeași armă cu care își executase fosta soție, cu doar câteva clipe înainte.

Femeia îi ceruse acestuia divorțul cu aproximativ o lună în urmă și erau separați. Cu o zi înainte de tragedie, tânăra profesoară și-a sunat o bună prietenă, căreia i-a dezvăluit că a divorțat. “Am scăpat de acest coșmar pe care îl trăiam. Am scăpat de un chin. Din fericire, am divorțat”, i-a spus Dora, cu nici 24 de ore înainte să fie executată cu două focuri de armă.

Prietena femeii, dar și alți apropiați ai cuplului urmează să fie audiați de polițiști, care vor să aibă o imagine cât mai completă a relației celor doi și a motivelor care i-au condus la finalul fatal.

Victima își parcase mașina pe strada Moscova, cel mai probabil ca să meargă la casa ei, care se află pe o stradă paralelă cu locul crimei. Fostul soț ar fi pândit în propria mașină, oprită la câțiva metri distanță. S-a dus la ea, e executat-o, apoi a fugit într-o direcție necunoscută.

“Este oribil ce s-a întâmplat. Eram în bucătărie și mă odihneam când l-am auzit pe vecinul meu țipând și strigând să cheme poliția. Am ieșit cu toții pe stradă și am văzut grozăvia. Am aflat că fata locuiește în apropiere, dar nu o cunoșteam. Pacat că o tânără de 30 de ani să moară așa. Locuiesc aici de treizeci de ani, dar așa ceva nu am mai văzut”, a declarat o femeie pentru protothema.gr.

Unii dintre cei care au văzut oroarea au reușit să rețină numărul de înmatriculare al mașinii bărbatului, apoi au sunat la poliție. Ajunși rapid la locul crimei, oamenii legii au început cercetările și audierea martorilor. Cadavrul fetei a fost transportat la spitalul din Rhodos, pentru efectuarea autopsiei.

Câteva minute mai târziu, autoritățile au fost alertați că s-au auzit focuri de armă într-o casă din apropiere. Când au intrat, polițiștii l-au găsit pe fostul partener al femeii fără suflare.

Își luase viața cu aceeași armă.

Written by Redactie

vaccin loterie romania

Loterie pentru cei care se vaccinează complet! Se pot câștiga circa 2.000.000 de lei.

Turiști în Creta până în noiembrie, anul acesta încasări de peste 2,5 miliarde de euro pe insulă